Εγγραφή
Δραστηριότητες PDF Print E-mail

drastiriotites-1

Η Αρχαία Επίδαυρος χαρίζει στον επισκέπτη ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης κοντά στη φύση και απλώνει απλόχερα τη φιλοξενία της μέσω του πολιτισμού και της τέχνης. Αυτό ισχύει τόσο για τους απλούς τουρίστες όσο και γι΄αυτούς που αναζητούν εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Παρέχει ευκαιρίες για δραστηριότητες κοντά στο βουνό ή στη θάλασσα. Οι καταγάλανες παραλίες της περιοχής προσφέρονται για πολλά θαλάσσια σπορ, όπως η ιστιοπλοΐα, το θαλάσσιο σκι ,ιστιοσανίδα, θαλάσσιο καγιάκ, καταδύσεις...

drastiriotites-2 drastiriotites-3 
drastiriotites-4 drastiriotites-5 drastiriotites-6 drastiriotites-7 drastiriotites-8 

Αθλητές του αλεξίπτωτου πλαγιάς -το γνωστό ως «παρά πέντε»- και των ανεμοπτέρων μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ. Εξορμούν από τις καταπράσινες πλαγιές και καταλήγουν τις περισσότερες φορές σε κάποια κοντινή παραλία.

drastiriotites-9 drastiriotites-10 

Στη Αρχαία Επίδαυρο ο επισκέπτης μπορεί να κάνει πεζοπορία , ποδηλασία, ιππασία και να περιηγηθεί τόσο στους αρχαιολογικούς χώρους όσο και σε μονοπάτια που θα τον οδηγήσουν σε πανέμορφες παραλίες, ή να περιπλανηθεί μέσα σε πυκνόφυτα δάση γύρω από το χωριό.

drastiriotites-11 drastiriotites-12
drastiriotites-13

Κοντά στο λιμάνι, όπου οι ψαράδες ξεπλέκουν τα δίχτυα τους και αράζουν -ιδιαίτερα το καλοκαίρι- τα σκάφη αναψυχής, στο δρόμο προς τη Χερσόνησο «Νησί», υπάρχει παδική χαρά και αθλητικές εγκαταστάσεις (με γήπεδα τέννις, μπάσκετ, ποδόσφαιρου), όπου μπορούν να περάσουν ευχάριστα τα μικρά αλλά και τα... μεγάλα παιδιά.

drastiriotites-14 drastiriotites-15 

Εκτός από τους επαγγλεματίες αλιείς, που ζουν από το ψάρεμα στον Αργοσαρωνικό, οι ερασιτέχνες ψαράδες με τις μικρές βάρκες τους ή τα καλάμια τους μπορούν να απολαύσουν το χόμπι τους στις ακρογιαλιές της περιοχής.

drastiriotites-16 drastiriotites-17 

Τα βουνά και οι δασωμένες εκτάσεις της Αρχαίας Επιδαύρου προσφέρονται και για κυνήγι. ΄Οπου και όταν αυτό επιτρέπεται και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον είναι άλλη μία μορφή εναλλακτικής δραστηριότητας για όσους το αγαπούν και θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

 

There seems to be an error with the player !

Copyright © 2019. Epidavros Land. Powered by NABS

S5 Box

Login Form

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.