Εγγραφή
Κοντινοί Προορισμοί PDF Print E-mail

Η Αρχαία Επίδαυρος είναι ο τόπος στον οποίο οι έννοιες Ιστορία, Πολιτισμός και Φιλοξενία παίρνουν την πραγματική τους διάσταση.

Η περιοχή αποτελεί σημείο αναφοράς, με μόλις 120χλ από την Αθήνα και σε κοντινή απόσταση από προορισμούς όπως είναι το Ναύπλιο, οι Μυκήνες, το Πόρτο Χέλι, οι Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.

  • Ναύπλιο: 38 Κm
  • Λυγουριό: 15 Κm
  • Μυκήνες: 55 Κm
  • Αρχ. Κόρινθος: 60 Κm
  • Σπέτσες: 65 Κm (μέσο Κόστα)
  • Πόρος - Ύδρα: 45 Κm (μέσο Γαλατά)

ΝΑΥΠΛΙΟ

Σε απόσταση 35 χλμ. Από την Επίδαυρο συναντάμε έναν τόπο ξεχωριστό, μυστικιστικό, ευλογημένο, γεμάτο φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα, συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη.

nafplio-1 nafplio-2 nafplio-4 nafplio-3

ΑΓΚΙΣΤΡΙ

Το Αγκίστρι βρίσκεται μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά και σε απόσταση αναπνοής από την Αίγινα.

Αποτελεί έναν μικρό επίγειο παράδεισο του Αργοσαρωνικού, πνιγμένο στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του.

agistri-1 agistri-2 agistri-3

ΠΟΡΟΣ

Ο Πόρος είναι το νησί της γαλήνης, της ρομαντζάδας και της ξενοιασιάς. Είναι κατάφυτος με πεύκα που φτάνουν ως τις απόκρημνες ακτές ή τις αμμουδερές παραλίες του. Απέχει μόνο 20 λεπτά από την Επίδαυρο.

poros-1 poros-2 poros-3 poros-4

ΣΠΕΤΣΕΣ

Οι Σπέτσες είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και ίσως το ομορφότερο στον Αργοσαρωνικό κόλπο. Βρίσκεται μόλις λίγα χλμ από την Επίδαυρο.

arxaia-korinthos-1 spetses-2 spetses-3 spetses-4

ΥΔΡΑ

Δεξιά και αριστερά, στην είσοδο του λιμανιού της Ύδρας, βρίσκονται οι Προμαχώνες με τα κανόνια, που προστάτευαν την Ύδρα. Ένα εκπληκτικής ομορφιάς νησί που απέχει μικρή απόσταση από την Επίδαυρο (μέσω Γαλατά).

ydra-1 ydra-2 ydra-3 ydra-4

ΑΙΓΙΝΑ

aigina-1 aigina-2 aigina-3 aigina-4

 

There seems to be an error with the player !

Copyright © 2019. Epidavros Land. Powered by NABS

S5 Box

Login Form

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.