Εγγραφή
Αρχική /  Βίλλες
Βίλες & Ακίνητα στην Επίδαυρο και όλη την Ελλάδα
Villes Xristina PDF Print E-mail

H είσοδος στις βίλλες <<XRISTINA>> είναι από το μεσαίο επίπεδο, όπου εκεί βρίσκονται το living-room, η κουζίνα και ένα W.C. Σ’αυτό το επίπεδο, εξωτερικά, βρίσκονται μεγάλες βεράντες, η πισίνα με ξύλινες ξαπλώστρες και λευκές μαξιλάρες, εξωτερικά κτισμένο καθιστικό γύρω από την πισίνα, ΒΒQ και εξωτερικό υπαίθριο ντουζ. Επίσης, στον ίδιο χώρο βρίσκεται μεγάλο ξύλινο τραπέζι , όπου μπορεί να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια για να απολαύσει το γεύμα της. Από το living-room, ανεβαίνοντας με εσωτερική σκάλα συναντάει κανείς 3 κρεβατοκάμαρες με διπλά μεγάλα κρεβάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Επίσης, από το living-room κατεβαίνοντας κανείς με εσωτερική σκάλα πάλι, συναντά έναν χώρο με 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες και 2 μπάνια, μία κουζίνα και ένα living-room, το οποίο με επιπρόσθετα κρεβάτια μπορεί να μετατραπεί σε μία 6η κρεβατοκάμαρα. Από όλα τα επίπεδα της βίλλας μπορεί να θαυμάσει κανείς την καταπληκτική θέα του Αργοσαρωνικού Κόλπου και του κάμπου της Επιδαύρου.

 
Villes Panos PDF Print E-mail

Η είσοδος του σπιτιού είναι στο μεσαίο επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται ένα μεγάλο living-room, ολοκληρωμένη κουζίνα και ένα W.C. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται μεγάλες βεράντες με ξύλινο μεγάλο τραπέζι , όπου μία παρέα/οικογένεια μπορεί να συγκεντρωθεί για φαγητό, ώστε να απολαύσει την υπέροχη θέα. Από το living-room  με εσωτερική σκάλα ανεβαίνει κανείς σε 2 μεγάλες κρεβατοκάμαρες και 2 μπάνια. Απ’το ίδιο επίπεδο, κατεβαίνοντας την σκάλα βρίσκει κανείς 2 ακόμη κρεβατοκάμαρες , μία επιπλέον κουζίνα, 2 μπάνια και ένα living-room,το οποίο πολλές φορές χρησιμοποείται ώς 5η κρεβατοκάμαρα με επιπρόσθετα κρεβάτια που μπορούν να τοποθετηθούν. Σ’αυτο το επίπεδο εξωτερικά, βρίσκεται η πισίνα, το ΒΒQ, υπαίθριο ντουζ, ένα μεγάλο τραπέζι εξωτερικού χώρου, ξύλινες ξαπλώστρες με λευκές μαξιλάρες. Από όλα τα επίπεδα της βίλλας μπορεί να θαυμάσει κανείς την καταπληκτική θέα του Αργοσαρωνικού Κόλπου και του κάμπου της Επιδαύρου.

 
Ενοικίαση και Πώληση Βιλών στην Αρχαία Επίδαυρο PDF Print E-mail
Βίλα στην ΕπίδαυροΣτην Αρχαία Επίδαυρο, στην περιοχή Γιαλάσι, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, με καταπληκτική θέα τον κόλπο της Επιδαύρου και τα νησιά Αίγινα, Αγγίστρι και Μέθανα, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον, κατασκευάζουμε εξοχικές κατοικίες προς πώληση.

Όλες οι κατοικίες είναι κτισμένες σε τρία επίπεδα με κεραμοσκεπή και τζάκι.

 

Read more...
 
Διαμερίσματα & Δωμάτια προς Ενοικίαση PDF Print E-mail

Διαμερίσματα και δωμάτια διατίθενται προς ενοικίαση. Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτια και σαλόνι, όλοι οι χώροι έχουν κλιματισμό.

 


Επικοινωνία

ΕπικοινωνίαΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Παναγιώτης Τσόλης

Αρχαία Επίδαυρος, Αργολίδα, Ελλάδα
Τ.Κ. 21059

Τηλ. 27520 24510
Κιν. 6937 097793, 6932 626806
Fax : 27520 21215

E-mail: epidavros.land@gmail.com

There seems to be an error with the player !

Copyright © 2019. Epidavros Land. Powered by NABS

S5 Box

Login Form

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.